Olimpos
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Poseidon Kızı Olymphé Syrena

+4
Genévievé E. Greén
Elwia Juliétte Darkknight
Athena
Olymphé Syrena Valanthe
8 posters
YazarMesaj
Olymphé Syrena Valanthe
Co - Admin | Poseidon'un Çocuğu | Kulübe Lideri | Pegasus Binicilik Eğitmeni
Olymphé Syrena Valanthe

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Empty
MesajKonu: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePaz Ara. 18, 2011 12:10 pm

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv-tyler_48495
Olymphé Syrena Valanthe
Olymphé Syrena Valanthe

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePaz Ara. 18, 2011 12:11 pm

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_as_Arwen_008 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_as_Arwen_009 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_as_Arwen_010

♀ Adım Olymphé Syrena Valanthe
♀ Denizler Tanrısı Poseidon ile Floransia'nın kızıyım.
♀ Annem ispanyol. Bu yüzden bende yarı ispanyol sayılırım.
♀ Yarı Tanrıçayım.
♀ On altı yaşındayım.
♀ Devamlı okul ve şehir değiştirdiğimden birçok dili anadilim gibi konuşabiliyorum.
♀ Melez Kampında evim Poseidon Kulübesi

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler01 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler03 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler06

♀ Suya istediğim gibi hayat verebilme özel yeteneğine sahibim.
♀ Bu yeteneğim tamamen hayal gücümle doğru orantılı.
♀ Suyun yakınında olmamda gerekmiyor bunun için
♀ Tek ihtiyacım olan şey konsantrasyon ve enerji..

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_144 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_143 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_142

♀ Kimim Ben? Bazen sınırlarım zorlansa da kırıcı davranmamam mümkün. Bir insanı kırdığınızda o andan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı öğretildi çocukluğumda bana. Eğer biriyle kavga edecekseniz, onu tamamen çıkarmalısınız hayatınızdan. Başka türlüsü ise mümkün değildir hiçbir zaman. Sabır adı verilen o kavrama da sahip olduğumu söyleyemem hiçbir zaman. Bir istediğimin anında yapılmasını isterim. Çok fazla affediciliğimde yoktur. Bu yüzden ikinci ya da üçüncü şansı da verme yanlısı değilim. Biten bitmiştir benim için. Ruhumda güç ve hırs büyük yer kaplamaktadır. Güven benim için en önemli kavramdır. Benim güvenimi kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolaydır.Bir insanın hayatını idame ettirmesi için dengeyi kurmuş olması gerektiğine inanırım. Bir insan kendi benliğinde dengeyi sağlayamamışsa, hiçbir konuda başarılı olamaz. Kendi içimde dengeyi tamamen sağlamış olduğumu düşünüyorum. İnişli çıkışlara duygulara sahibim. Kindar değilim ama gururum benim için her şeyden önce gelir. Özür dileyebilen bir yapıda değilim. Çok fazla kalabalığı seven bir yapım yok. Kalabalık yerine kendimi denizin ya da suyun içinde tercih ederim her zaman. Gücümü denizden aldığım da söylenebilir elbette. Sessizliği çok severim. Bazen tek başıma yaptığım yürüyüşler bana dünyanın dinginliğini sunar tıpkı denizlerdeki gibi. Cesaret benim ruhumda var. Her zaman olmasa da kendi doğrularımın peşinden gitmeyi severim. İnsanların düşüncelerine önem veririm. Özellikle de kardeşlerim ve babamın...

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_025 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_026 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_028

♀ En güçlü yanım cesaretim.
♀ Tamam Athena kızı olmayabilirim. Ancak kuzenim olur kendisi. Yani bu durumda zekamda en güçlü özelliklerimden biri.
♀ Soğukkanlı olmam da güçlü yanlarımdan biri.
♀ Hades amcamdan aldığımı düşündüğüm öfkem
♀ Zeus amcamdan aldığım kendini beğenmişlik ve dikbaşlılık...
♀ Babamdan aldığım ise sonsuz denebilecek denizlerin gücüne sahibim.

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_194 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_193 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_Tyler_195

♀ Sanırım en büyük zayıflığım babamın beni görmek için çağırmaması.
♀ Ah, bir de yenildiğim anlardaki öfkem beni savunmasız hale getiriyor.

♀ Son olarak da denizden uzak kalmak. Eh bir Poseidon kızının da en büyük zayıflığı bu olmalıydı öyle değil mi?

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_18 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_19 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_20

♀ Babam Poseidon
♀ Gelecek olan kardeşlerim
♀ İnsan ve Tanrı soyundan akrabam Eva
♀ Maceralar
♀ Deniz
♀ Güzellik
♀ Zeka
♀ Güç
♀ Hırs ve Cesaret
♀ Soğukkanlılık
♀ Ayışığı
♀ Sessizlik
♀ Strateji
♀ Başarı
♀ Yaşamak

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_100 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_89 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_96

♀ Yalan
♀ İkiyüzlülük
♀ İhanet
♀ Yenilmek
♀ Kayıplar
♀ Güçsüzlük
♀ Başarısızlık
♀ Disiplinsizlik
♀ Yanılgılar

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_180 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_178 Poseidon Kızı Olymphé Syrena Liv_tyler_179

En son Olymphé Syrena Valanthe tarafından Ptsi Ocak 09, 2012 5:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Olymphé Syrena Valanthe
Olymphé Syrena Valanthe

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePaz Ara. 18, 2011 12:11 pm

♥ İLİŞKİLER ♥

♥ Kardeşlerim ♥

♥ Biricik Kuzenlerim ♥

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Mary_Elizabeth_Winstead_048

Elwia Juliétte Darkknight :
Hades kızı. Tamam başlarda iyi anlaşamamış olsak da şimdi yakın arkadaşlarımdan biri. Ve bu beni çok mutlu ediyor.

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Taylor240

Genévievé Eva Greén : Hem tanrı soyundan hem de insan soyundan gelen kuzenim. Doğru bildiniz kendini Tanrıça Athena'nın kızı. Ve benim biriciğim. 10 yıldan sonra onun Athena'nın kızı olduğunu öğrenmem bende soğuk duş etkisi yaratmıştı ve tam 3 sene konuşmadım onunla. Nedenini sormayın lütfen. Bilmiyorum... Ya da biliyorum ama kendime bile itiraf edemiyorum. O üç yıl içinde hissettiğim tek şey kıskançlıktı. Bende bir yarı tanrıça olmak istiyordum belki de... Ancak o üç yılın sonunda dostluğumuzun gücü kendini gösterdi ve eskisinden daha da sıkı dost olduk. Ve şimdi ikimizde yarı tanrıça olarak burada kamptayız. Ve hala çok yakın arkadaşımsın Eva...

♥ Dostlarım ♥

♥ Arkadaşlarım ♥

♥ Göz Aşinalığım ♥

♥En Büyük Tutkum♥

♥ Anlaşamadıklarım ♥

♥ Sevilen Tanrı/ça ♥

Poseidon Kızı Olymphé Syrena Isabel_Lucas_009

Tanrıça Athena ; Zekâ Tanrıçası, Savaş ve Strateji Tanrıçası... Aynı zamanda kuzenim. Sevdiğim ve onun gibi başarılı olmak istediğim belki de tek Tanrıça kendisi.

♥ Zıtlaşılan Tanrı/ça ♥

En son Olymphé Syrena Valanthe tarafından Ptsi Ara. 19, 2011 9:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Athena
Admin | Zeka ve Strateji Tanrıçası | Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePtsi Ara. 19, 2011 12:39 am

İlk olarak ekle bakalım Olymphé
Hades Çocuğu | Kulübe Lideri

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePtsi Ara. 19, 2011 4:20 am

Beni de ekle kuzen
Genévievé E. Greén
Persephone Çocuğu | Kulübe Lideri | Canavarlardan Korunma Eğitmeni
Genévievé E. Greén

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePtsi Ara. 19, 2011 7:25 am

Eklenebilir miyim kuzen (:
Olymphé Syrena Valanthe
Olymphé Syrena Valanthe

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimePtsi Ara. 19, 2011 9:33 am

Eklendiniz hanımlar Smile
Anabeth Colleney
Zeus Çocuğu | Kulübe Lideri | Kılıç Antremanları Eğitmeni
Anabeth Colleney

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimeÇarş. Ara. 21, 2011 12:21 am

Sy, ekler misin beni de Smile
Jesicca Clarie Cartér
Demeter Çocuğu | Kulübe Lideri | Doğa Bilimleri Eğitmeni

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimeSalı Ara. 27, 2011 1:01 pm

Olymphé ekler misin?
Elizabeth Lorna Price
Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
Elizabeth Lorna Price

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimeSalı Ocak 03, 2012 9:20 am

İconlar imzamda var. Beni de ekler misin Sy?
Persephone
Baş Admin | Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi
Persephone

MesajKonu: Geri: Poseidon Kızı Olymphé Syrena   Poseidon Kızı Olymphé Syrena Icon_minitimeÇarş. Ocak 11, 2012 5:24 pm

Ekler misin tatlım?

Poseidon Kızı Olymphé Syrena
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Olymphé İle RP
» Güneşin Kızı Lorna