Athena Admin | Zeka ve Strateji Tanrıçası | Kamp Müdiresi
| Konu: Önerileriniz Perş. Ara. 15, 2011 2:12 am | |
| Sitemiz hakkındaki bütün önerileri burada dile getirebilirsiniz.
| |
|
Evelyn Camilla Maidie Athena Çocuğu|Kulübe Lideri|Canavarlardan Korunma Eğitmeni |Melez Danışmanı
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 4:29 am | |
| Bence daha fazla dost site edinebiliriz, hem daha çok üyemiz olur, canlanır buralar | |
|
Anabeth Colleney Zeus Çocuğu | Kulübe Lideri | Kılıç Antremanları Eğitmeni
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 4:31 am | |
| Yanlış bilmiyorsam, Persephone'mizin başvurduğu yerler var. Ama senin de önerebileceğin yerler varsa bana pm atarsan ben de başvuru yapabilirim | |
|
Persephone Baş Admin | Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 6:29 am | |
| Evet, kesinlikle haklısın Evie. Bunun için görüşmelerim de halen devam ediyor. Anabeth'in de dediği gibi bildiğin siteler varsa bize yazarsan biz de iletişime geçebiliriz onlarla.
| |
|
Evelyn Camilla Maidie Athena Çocuğu|Kulübe Lideri|Canavarlardan Korunma Eğitmeni |Melez Danışmanı
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 6:36 am | |
| - olabilir, ya da onların Açlık Oyunları siteleri - de var Linkini atamıyorum ama yazınca direk çıkıyor zaten Ben de üyeyim de, baya kalabalık siteler onlar, dost site olursak daha fazla üye edinebiliriz bence | |
|
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 6:51 am | |
| sen oralara üyeysen eğer bizim adımıza konuşur musun? Bir referansımız olursa bir şansımız da olabilir. Büyük siteler tanımadıkları ve emin olmadıkları siteleri kabul etmezler çünkü. Ama tanıdık olursa kabul etmeleri de kolaylaşır. | |
|
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 8:47 am | |
| Ben adminlerden birine mesaj gönderdim, başkalarına sor derse diğer adminlere de soracağım, bekleyip görelim | |
|
| Konu: Geri: Önerileriniz C.tesi Ocak 14, 2012 12:21 pm | |
| Tamam canım. Ben de birkaç yerden dönüş bekliyorum bakalım | |
|