Olimpos
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Özel Yetenek Başvuruları

+4
Afrodit
Olymphé Syrena Valanthe
Elizabeth Lorna Price
Athena
8 posters
YazarMesaj
Athena
Admin | Zeka ve Strateji Tanrıçası | Kamp Müdiresi
Athena

Özel Yetenek Başvuruları Empty
MesajKonu: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimePerş. Ara. 15, 2011 1:19 am

Karakterin Adı Soyadı :
Ebeveynin Adı :
Kişisel Özellikler :
Güçlü Yanları :
Zayıf Yanları :
Elizabeth Lorna Price
Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
Elizabeth Lorna Price

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeSalı Ocak 03, 2012 6:10 am

Adı Soyadı :Elizabeth Lorna Price

Tanrı Babası : Apollon

Kişiliği :Lorna, son derece sessiz sakin biridir. Belli bir düşmanı yoktur. Herkesle iyi geçinmeyi sever. Müziği çok sever. Müziğin onun üzerinde sakinleştirici ve gücüne güç katıcı bir özelliği vardır. Keskin nişancı bir yapısı vardır. İnsanlara yardımcı olmayı çok sever. ( Daha genişletilecek)

Güçlü Yönleri : Yardımseverliği, keskin nişancılığı, Müziğin gücünü hissetmesi, güneşi hissetmesi

Zayıf Yanları : Geceler
Athena
Admin | Zeka ve Strateji Tanrıçası | Kamp Müdiresi
Athena

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeÇarş. Ocak 04, 2012 4:54 am

Güneşin Kızı,

özel yeteneğin, güneşi istediğim şekilde yönlendirmek.
Olymphé Syrena Valanthe
Co - Admin | Poseidon'un Çocuğu | Kulübe Lideri | Pegasus Binicilik Eğitmeni
Olymphé Syrena Valanthe

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeÇarş. Ocak 04, 2012 7:21 am

♀ Adım Olymphé Syrena Valanthe

♀ Denizler Tanrısı Poseidon

♀ Kimim Ben? Bazen sınırlarım zorlansa da kırıcı davranmamam mümkün. Bir insanı kırdığınızda o andan itibaren hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı öğretildi çocukluğumda bana. Eğer biriyle kavga edecekseniz, onu tamamen çıkarmalısınız hayatınızdan. Başka türlüsü ise mümkün değildir hiçbir zaman. Sabır adı verilen o kavrama da sahip olduğumu söyleyemem hiçbir zaman. Bir istediğimin anında yapılmasını isterim. Çok fazla affediciliğimde yoktur. Bu yüzden ikinci ya da üçüncü şansı da verme yanlısı değilim. Biten bitmiştir benim için. Ruhumda güç ve hırs büyük yer kaplamaktadır. Güven benim için en önemli kavramdır. Benim güvenimi kazanmak çok zor, kaybetmek çok kolaydır.Bir insanın hayatını idame ettirmesi için dengeyi
kurmuş olması gerektiğine inanırım. Bir insan kendi benliğinde dengeyi sağlayamamışsa, hiçbir konuda başarılı olamaz. Kendi içimde dengeyi tamamen sağlamış olduğumu düşünüyorum. İnişli çıkışlara duygulara sahibim. Kindar değilim ama gururum benim için her şeyden önce gelir. Özür dileyebilen bir yapıda değilim. Çok fazla kalabalığı seven bir yapım yok. Kalabalık yerine kendimi denizin ya da suyun içinde tercih ederim her zaman. Gücümü denizden aldığım da söylenebilir elbette. Sessizliği çok severim. Bazen tek başıma yaptığım yürüyüşler bana dünyanın dinginliğini sunar tıpkı denizlerdeki gibi. Cesaret benim ruhumda var. Her zaman olmasa da kendi doğrularımın peşinden gitmeyi severim. İnsanların düşüncelerine önem veririm. Özellikle de kardeşlerim ve babamın...

♀ En güçlü yanım cesaretim.
♀ Tamam Athena kızı olmayabilirim. Ancak kuzenim olur kendisi. Yani bu durumda zekamda en güçlü özelliklerimden biri.
♀ Soğukkanlı olmam da güçlü yanlarımdan biri.
♀ Hades amcamdan aldığımı düşündüğüm öfkem
♀ Zeus amcamdan aldığım kendini beğenmişlik ve dikbaşlılık...
♀ Babamdan aldığım ise sonsuz denebilecek denizlerin gücüne sahibim.

♀ Sanırım en büyük zayıflığım babamın beni görmek için çağırmaması.
♀ Ah, bir de yenildiğim anlardaki öfkem beni savunmasız hale getiriyor.

♀ Son olarak da denizden uzak kalmak. Eh bir Poseidon kızının da en büyük zayıflığı bu olmalıydı öyle değil mi?
Afrodit
Admin | Aşk & Güzellik Tanrıçası

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeÇarş. Ocak 04, 2012 1:34 pm

Denizlerin Prensesi

Özel Yeteneğin ; Suyu istediğin her yerde - ki suyun kaynağından çok uzak olsan da - canlandırabilmek. Hayal gücüne bağlı olarak suyla istediğin gibi oynayabilirsin.
Genévievé E. Greén
Persephone Çocuğu | Kulübe Lideri | Canavarlardan Korunma Eğitmeni
Genévievé E. Greén

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeCuma Ocak 06, 2012 11:56 am

Genévievé E. Greén

Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi Persephone

Beni anlatan tek kelime; dengesiz. Ruhumda her zaman birbirine zıt kutupların çatışması var. Ne zaman hangisi yüzeye çıkacak bilemeyiz. Bazen ben bile vereceğim tepkiyi kestiremiyorum. Sabırsızlık ve kararsızlık benim diğer iki ana özelliğim. Huzur bulduğum iki yer var; gece, yeraltı ve sessizlik; gökyüzü ve doğa.. Sanırım Yeraltı Tanrıçası ve Yeraltı Tanrısı'nın özelliklerini topluyorum. Sizinle aramızda yıkılması zor duvarlarım var. Belki de bu yüzden beni dışardan göründüğüm gibi kabullenmeye mecbursunuz. Soğuk ve öfkeli..

Yeraltı Tanrısı ve Tanrıçası'nın ortak özelliği; yeraltında bulunmak
Yeraltı Tanrısı'ndan aldığımı düşündüğüm; hırs, öfke ve dik başlılık
Hayatımın altın anahtarları; gece ve sessizlik, müzik..

Hayatın en güzel ve aynı zamanda en kötü duygusu; aşk
Güzeller güzeli Yeryüzü Ecesi Persephone'e duyduğum sevgi

Her iki dünyada da yanımda olan kuzenim Olymphé

En son Genévievé E. Greén tarafından Salı Ocak 10, 2012 2:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Persephone
Baş Admin | Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi
Persephone

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeCuma Ocak 06, 2012 12:25 pm

Bahar Mevsiminin Kızı;

Özel Yeteneğin ; Tehlike anında karşındaki kişinin görmesini istediğin şeye bürünebilirsin. Fazlasıyla konsantrasyon ve enerji gerektirir.
Evelyn Camilla Maidie
Athena Çocuğu|Kulübe Lideri|Canavarlardan Korunma Eğitmeni |Melez Danışmanı
Evelyn Camilla Maidie

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 12:27 pm

Karakterin Adı Soyadı : Evelyn Camilla Maidie
Ebeveynin Adı : Athena
Kişisel Özellikler : Evie oldukça zeki bir kızdır ve oldukça sabırlıdır. Her zaman bir planı vardır. Bu planları asla boşa çıkmaz - bazen yolunda gitmeseler de eninde sonunda onun planları uygulanır. Her türlü silahı kullanabilir. Bir şeyler yaratmaya bayılır. Planlı, mantıklı ve düzenlidir.
Güçlü Yanları : Liderlik özellikleri gösterir. Zekidir. Mantıklı, planlı ve sabırlıdır.
Zayıf Yanları : Örümceklerden inanılmaz derecede korkar. Hiç planlamadığı ve onu korkutan bir durum karşısında panik olabilir.

En son Evelyn Camilla Maidie tarafından Cuma Ocak 13, 2012 1:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Persephone
Persephone

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimePerş. Ocak 12, 2012 12:34 pm

Zekâ'nın Kızı ;

Özel Yeteneğin ; Düşünce gücüyle karşındaki kişiye isteklerini yaptırabilir, kendi düşünceni onların düşüncesiymişçesine benimsetebilirsin. Aşırı derecede konsantrasyonunu sağlarsan karşındaki düşünceleri kendin için kullanabilirsin...

En son Persephone tarafından Cuma Ocak 13, 2012 2:23 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Evelyn Camilla Maidie
Athena Çocuğu|Kulübe Lideri|Canavarlardan Korunma Eğitmeni |Melez Danışmanı
Evelyn Camilla Maidie

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeCuma Ocak 13, 2012 1:14 pm

*Edit. Kulübem değişti de Smile
Persephone
Persephone

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeCuma Ocak 13, 2012 2:25 pm

O zaman bizde editleriz Zekâ'nin güzel kızı Smile
Anabeth Colleney
Zeus Çocuğu | Kulübe Lideri | Kılıç Antremanları Eğitmeni
Anabeth Colleney

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeC.tesi Ocak 14, 2012 3:57 am

Anabeth Colloney

Babam Zeus

Anabeth çoğu zaman içine kapanık ve sessiz olsa da öfke bünyesini sarmaya başladığında tıpkı babası Zeus gibi olabilmektedir. Büyük bir öfke girdabına kapıldığında onu kendine getirebilecek kimse yok gibidir. Bu yüzden de öfkesini kontrol altına almaya çalışır. Dışarıdan bakıldığında ciddi ve çok soğuk gözükse de çok yakın dostları onun göründüğü gibi olmadığını anlatırlar... Hayatında olmazsa olmazların başında babası, kardeşleri, kuzenleri, egitimleri gelmektedir. Sabırlı biri değildir. Ancak olmasını hedefligi bir konuda da babasının torpilini asla kabul etmez. Asırı derecede gururludur. Fazlasıyla cesurdur. Hırsı etrafını sarmaya başladıgında onu aklına soktugu seyden vazgecirebilecek hicbir sey yoktur.

& Öfkesi sayesinde güclüdür.
& Gökyüzü olaylarını kullanabilmek de onda guc yaratmaktadır.
& Hırsı , cesareti ve zekası

&& Babasıyla henüz tanısmamış olması
&& Kardeslerine ve kuzenlerine zarar gelmesi.

Persephone
Persephone

MesajKonu: Geri: Özel Yetenek Başvuruları   Özel Yetenek Başvuruları Icon_minitimeC.tesi Ocak 14, 2012 6:28 am

Şimşeğin Kızı ;

Özel Yeteneğin ; Konsantrasyonunu dengelediğinde bir yerden bir başka yere gitmek için uçabilirsin. Eğer gücünü ve yeteneğini geliştirirsen, bunu yaparken yanında birileri de olabilir...

Özel Yetenek Başvuruları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Özel Yetenek Onaylama
» ünlü başvuruları