Olimpos
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Taşınıyoruz!

4 posters
YazarMesaj
Persephone
Baş Admin | Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi
Persephone

Taşınıyoruz! Empty
MesajKonu: Taşınıyoruz!   Taşınıyoruz! Icon_minitimePerş. Ocak 19, 2012 5:18 am

Arkadaşlar, yetkin forum son zamanlarda çok fazla sorun çıkardığından dolayı, site yönetimi olarak taşıma kararı aldık. RPG puanlarınız ve rütbeleriniz aynı kalacak şekilde tekrar üye olmanız gerekecek. Ancak, değişen hiçbir şey olmayacak. Sizlerden tek bir ricamız var. O da bu sitede rp yapmamanızdır. Çünkü mesajları yeni sitemize taşıma imkanımız maalesef ki yok...

Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz...
Elizabeth Lorna Price
Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
Elizabeth Lorna Price

Taşınıyoruz! Empty
MesajKonu: Geri: Taşınıyoruz!   Taşınıyoruz! Icon_minitimePerş. Ocak 19, 2012 9:35 am

Çok iyi olacak bu taşıma işlemi. Siteye bir girip bir girememekten gına gelmişti. Arkanızda ve yanınızdayım Smile
Herakles

Herakles

Taşınıyoruz! Empty
MesajKonu: Geri: Taşınıyoruz!   Taşınıyoruz! Icon_minitimePerş. Ocak 19, 2012 9:37 am

Rütbeler değişmediği sürece iyidir Smile bende herzaman bu sitede olmayı planlıyorum.
Elizabeth Lorna Price
Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
Elizabeth Lorna Price

Taşınıyoruz! Empty
MesajKonu: Geri: Taşınıyoruz!   Taşınıyoruz! Icon_minitimePerş. Ocak 19, 2012 9:43 am

Yeni sitede belki yeniden başlamak isteyen rütbe değiştirir Tanrı Herakles. Onun dışında rütbelerin değişeceğini hiç sanmıyorum
Olymphé Syrena Valanthe
Co - Admin | Poseidon'un Çocuğu | Kulübe Lideri | Pegasus Binicilik Eğitmeni
Olymphé Syrena Valanthe

Taşınıyoruz! Empty
MesajKonu: Geri: Taşınıyoruz!   Taşınıyoruz! Icon_minitimeCuma Ocak 20, 2012 12:01 am

Yönetim olarak konuşurken de kararın çok iyi olduğunu söylemiştim. Merak etmeyin arkadaşlar hiçbirinizin rütbesi değişmeyecek...

Taşınıyoruz!
1 sayfadaki 1 sayfası