Persephone Baş Admin | Yeraltı Tanrıçası & Yeryüzü Ecesi
| Konu: Taşınıyoruz! Perş. Ocak 19, 2012 5:18 am | |
| Arkadaşlar, yetkin forum son zamanlarda çok fazla sorun çıkardığından dolayı, site yönetimi olarak taşıma kararı aldık. RPG puanlarınız ve rütbeleriniz aynı kalacak şekilde tekrar üye olmanız gerekecek. Ancak, değişen hiçbir şey olmayacak. Sizlerden tek bir ricamız var. O da bu sitede rp yapmamanızdır. Çünkü mesajları yeni sitemize taşıma imkanımız maalesef ki yok...
Anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz...
| |
|
Elizabeth Lorna Price Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
| Konu: Geri: Taşınıyoruz! Perş. Ocak 19, 2012 9:35 am | |
| Çok iyi olacak bu taşıma işlemi. Siteye bir girip bir girememekten gına gelmişti. Arkanızda ve yanınızdayım | |
|
Herakles
| Konu: Geri: Taşınıyoruz! Perş. Ocak 19, 2012 9:37 am | |
| Rütbeler değişmediği sürece iyidir bende herzaman bu sitede olmayı planlıyorum. | |
|
Elizabeth Lorna Price Apollon Çocuğu | Kulübe Lideri | Şifa Sanatı Eğitmeni | Melez Danışmanı
| Konu: Geri: Taşınıyoruz! Perş. Ocak 19, 2012 9:43 am | |
| Yeni sitede belki yeniden başlamak isteyen rütbe değiştirir Tanrı Herakles. Onun dışında rütbelerin değişeceğini hiç sanmıyorum | |
|
Olymphé Syrena Valanthe Co - Admin | Poseidon'un Çocuğu | Kulübe Lideri | Pegasus Binicilik Eğitmeni
| Konu: Geri: Taşınıyoruz! Cuma Ocak 20, 2012 12:01 am | |
| Yönetim olarak konuşurken de kararın çok iyi olduğunu söylemiştim. Merak etmeyin arkadaşlar hiçbirinizin rütbesi değişmeyecek... | |
|